Jongerenvereniging

Jongerenvereniging

Guido de Bres is op 5 oktober 1973 opgericht ten tijde van Ds. A. Vergunst. De vereniging heeft sindsdien veel jongeren uit de gemeente maar ook uit de streek aangetrokken. In 2023 viert de vereniging haar 50ste jubileum. We kijken hierbij terug op een mooie geschiedenis, maar hopen met Gods hulp ook op een zegenrijke toekomst!

Na een periode van absentie is de verenging weer begonnen met het houden van jongerenavonden. De avonden beginnen om 20.00 en worden gehouden in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente te Veen. Jongeren uit andere gemeenten of kerkverbanden zijn ook van harte welkom!

 

 

De verenigingsavond

De avonden beginnen met een korte presentatie, die over verschillende onderwerpen kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan Bijbelse onderwerpen, maar ook over het Christen-zijn in de 21ste eeuw en Schepping-Evolutie. Deze presentatie wordt elke avond door iemand anders verzorgd. Heb je zelf een onderwerp waar je graag iets meer over wilt vertellen, dan is hier zeker ruimte voor. Na de presentatie is er een pauze, met hapjes, drankjes en gezelligheid. Daarna is in het derde deel van de avond ruimte voor een vrije activiteit.

 

 

Excursie

Binnen het seizoen zullen er een paar uitjes georganiseerd worden. In het verleden zijn er verschillende adressen bezocht zoals musea, bossen en stranden. Dit kan een informatieve maar ook een sportieve activiteit zijn. Een datum zal ruim van te voren op deze pagina worden gepubliceerd.

 

 

Contributie

Nader te bepalen

 

 

Voor vragen kun je een bericht sturen naar:

Ad Timmermans: (+31)653412853 amtimmermans@kliksafe.nl

Haagje Vos: (+31)611352328